Skype är min bästa vän

Sitter och skypear med Olivia och Emma som sitter i en park i London. Helt galet att de är där och jag sitter på mitt rum i lilla Laholm! Ni ska veta att jag saknar er så himla mycket!
Men nu är det inte många timmar kvar, om 12 timmar sitter jag i bilen på väg till flyget. Ännu mer galet! Nu ska jag packa klart det sista, duscha och sedan säga hej då till en massa kompisar. Känner på mig att en eller annan tår kanske kommer fällas. 
Nästa gång jag skriver blir det från Paris! Ha det bra tills dess, och ha tålamod! :)
Kram

Sista dagen i Sverige

Hej på er!
Som de flesta av er redan vet så kommer jag spendera hösten 2012 i Paris, boendes i fransk värdfamilj och plugga på Svenska skolan där nere och därför har jag nu startat denna blogg, Automne à Paris (höst i Paris). Här kommer jag skriva om min vardag i storstaden och min livs resa, jag hoppas verkligen du fortsätter klicka dig in här! Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan och hinner, hehe. 
 
Nu är det i alla fall bara en dag kvar, sedan är det redan dags att åka. Jag kan inte fatta det, det här är ju vad jag har gått och längtat efter och tänkt på i 1½ år, men nu när det är dags kan jag knappt fatta att det är sant, nu händer det verkligen! Nu går snart planet till Charles de Gaulle - flygplatsen och Paris och fyra månader hemifrån.
Nu är det bara avsked till familj och vänner kvar. Som jag kommer sakna er!
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0